Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er danske kroner (DKK) inklusiv 25% moms.

Sådan handler du

1. Bestil varene hos Nem-Alarm via mail eller telefon
2.Betaling ved selv montering er forudbetal
3. Kommer Nem-Alarm og monter, er der kontant betaling, når anlægget er opsat og slutafprøvet
.

Betaling

 

Mobil Pay 71 100 777 Henrik Thomsen Nem-Alarm Ikke aktiv lige nu 🙂

Bankoverførsel

* Bankoverførsel
Ved bankoverførsel ordren sendes først, når beløbet er registreret på vores konto. Vores bankkonto er 9108 1929232

Abonnement

Nem-Alarm tilbyder på udvalgte produkter tilkøb af et abonnement f.eks. simkort og serveradgang. Der forudbetales for 1 år med mulighed for forlængelse hvert år. Vi fremsender et link til dit abonnement efter ca. 11 måneder, hvor du kan forny eller ophæve abonnementet. Ved evt. prisstigninger, bliver du gjort opmærksom på det. Ved forlængelse af abonnementet, giver vi mulighed for automatisk abonnementsbetaling enten via bankoverførsel eller betaling med kreditkort. Man kan til enhver tid ophæve sit abonnement, men ikke få sine penge tilbage for et igangværende og forudbetalt år.

Levering og fragt

Nem-Alarm sender alle varer som pakke med GLS med Track and Trace, som gør det muligt at spore, hvor langt pakken er kommet.

Returret og fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os, på vare købt til Gør det Selv

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du:
1. Har modtaget din vare.
2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om forskellige varer, som er bestilt i én ordre.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, telefon eller ligende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal selv betale udgifterne forbundet med at sende et fortrudt køb retur:

– Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
– Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
– Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Varens stand, hvis du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord- du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi dem som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige stand.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må gerne afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Fortrydelsesformular, der skal forud for returnering sendes en email herom.

Reklamationsret

Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der skyldes forkert betjening eller uautoriserede indgreb. Varen kan efter aftale returneres for reparation eller ombytning, hvor Nem-Alarm afholder returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Bliver alarmen monteret af Nem-Alarm, gives der 14 dages reklamationsret på monteringen.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Nem-Alarm har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.

Persondata politik

Ingen personlige oplysninger, der registreres på Nem-Alarm, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Nem-Alarm.  Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form. Personoplysningerne registreres hos Nem-Alarm og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.